FörlossningsGruppens Doulautbildning, Göteborg 
HÖSTEN 2018

Blivande doulor som delar med sig av sina kloka tankar. 

 

BLOCK 1: 
Lördag 6 oktober 2018, kl 9:00-18:00 
Söndag 7 oktober 2018, kl 9:00-16:00

BLOCK 2: 
Lördag 10 november 2018, kl 9:00-18:00
Söndag 11 november 2018, kl 9:00-16:00

 

En doula är en kvinna som har erfarenhet av förlossningar och är utbildad i att ge stöd och information till den födande kvinnan och hennes partner under graviditet, förlossning och den närmaste tiden efter. Med sitt stora hjärta, lyhörda öron och varma händer gör hon allt för att förlossningen ska bli en så fin upplevelse som möjligt! Hennes mål är att skydda föräldrarnas önskemål och upplevelse, finnas runt dem och hjälpa dem att få en förlossning som speglas av lugn, trygghet och tillit.

Under fyra heldagar får du lära dig allt du behöver veta om födandet och hur man kan hjälpa en kvinna att plocka fram tilliten och kraften att föda på sina egna villkor! Du får lära dig om mental förberedelse, kvinnokroppen och det normala förlossningsförloppet, de vanligaste komplikationerna, sjukhusrutiner, smärthantering, avslappning, massage och beröring, hur man startar upp som doula och mycket mer!  

FörlossningsGruppens Doulautbildning är godkänd av ODIS. 
På www.doula.nu hittar du mer information.

KURSLEDARE: 
Åsa Norén, Förlossningspedagog & Doula 
Frida Viibus Lundgren, Förlossningspedagog & Doula 
Anna Svensson, barnmorska 


KURSAVGIFT: 
Pris 6500 kr inkl moms. 

Vill du ha mer information? Skicka ett mail till: info@forlossningsgruppen.se

Vill du göra en anmälan? Klicka HÄR!  

Efter din anmälan skickar vi betalningsinformation till dig via mail.

 

Efter att avgiften är betald är din anmälan bindande och vi kan tyvärr inte boka av dig utan kostnad och halva summan debiteras. Ingen återbetalning sker vid påbörjad kurs. Vi förbehåller oss rätten att flytta/ställa in kursen om vi blir sjuka eller om antalet kursdeltagare blir färre än 5 deltagare. Vi försöker i så fall erbjuda ett nytt kursdatum inom rimlig tid. Har du ingen möjlighet att gå kursen vid senare datum återbetalas hela summan.


VAD SÄGER TIDIGARE KURSDELTAGARE OM KURSEN? LÄS HÄR! 
 

 
hem